Knedle ze śliwkami
Indyk w stylu tajskim z mlekiem kokosowym i warzywami
Mintaj pod pierzynką
Zupa na bazie mleka kokosowego z kurczakiem i warzywami
Indyk w zielonym curry ze smażonym makaronem chińskim
Krem z zielonej soczewicy z groszkiem ptysiowym
Udka pieczone w marynacie z tahini
Zupa krem cebulowo-czosnkowa
Roladki z podudzia kurczaka pieczone z groszkiem i pomidorami
Pieczone piersi kurczaka z cukinią i marchewką
Duszone piersi z kurczaka z ryżem, kalafiorem i fasolką szparagową
Kolorowa sałatka z dwoma serami, pestkami dyni i bazyliowym pesto
Pieczony labraks z warzywami
Naleśniki z łososiem
Leczo po studencku
Sałatka z marynowanych letnich warzyw
Sos grzybowy z młodymi ziemniakami i koperkiem
Pierogi z jagodami i serem
Pasta alla carbonara
Pasta alla gricia
Placki cukiniowo-ziemniaczane
Grillowany łosoś z sałatką brokułową
Sałatka z brokułami, ravioli i orzechami
Sałatka z serowym trio, orzechami i pesto bazyliowym
Sałatka z grillowanych warzyw z dwoma serami
Miecznik z grillowanymi warzywami i dipem ziołowym
Panzanella ( toskańska sałatka chlebowa)
Sałatka z tuńczykiem i jajkiem w koszulce
Bavette con pancetta e bontazola ( makaron bavette z boczkiem i bontazolą)
Shakshouka – jajka w ostrym sosie pomidorowym
Grillowany filet miecznika z puree ziemniaczanym i sałatką
Zapiekanka z kaszy jaglanej, szpinaku i kurczaka
Grillowane naleśniki z mortadelą i sałatą
Burger wołowy w piadinie z warzywami
Pieczony łosoś z bazyliowym pesto i batatami
Faszerowane bakłażany zapiekane z serem Taleggio
Placuszki z kaszy gryczanej i brokułów
Pierogi z kaszą gryczaną i pieczarkami
Sałatka z tortellini i rukolą
Truskawkowe risotto ze szparagami w panierce kokosowej
Tarta z fenkułem i marchewką
Salsiccia e spinaci ( biała kiełbasa ze szpinakiem)
Sałatka z rukolą i szynką parmeńską
Czarny makaron z krewetkami i groszkiem
Stek wołowy z blanszowanym szpinakiem
Tagliatelle z kurczakiem w sosie cytrynowo bazyliowym
Zapiekane naleśniki z pieczarkami
Malfatti szpinakowe z sosem pomidorowym
Sałatka z rukoli, ricotty, suszonej żurawiny i orzechów włoskich
Grillowany łosoś ze szpinakiem i pomidorami koktajlowymi
Kurek czerwony z kuskusem
Makaron z farszem
Pieczony karczek z marchewką, żurawiną i rodzynkami
Orecchiette ze szpinakiem i pancettą
Pierożki z serem i miętą polane musem truskawkowym
Wiosenna tarta na cieście francuskim z pomidorami, brokułami i szczypiorkiem
Zapiekanka ziemniaczana
Domowe wrapy z indykiem i warzywami
Pasta w kremowym sosie z pancettą
Piankowy omlet z tuńczykiem i warzywami
Sałatka z sałaty lodowej, sera feta i żurawiny
Ndundari z sosem pomidorowym i świeżą bazylią
Burrito
Salmorejo – hiszpański chłodnik pomidorowy z Jamón serrano i jajkiem na twardo
Kotlety z kaszy jaglanej z serem feta
Sałatka z rukolą, szynka dojrzewającą i serowym trio
Domowa pita z wędliną, serem i sosem pietruszkowym
Cannelloni ze szpinakiem zapiekane z sosem pomidorowym i beszamelem
Kładzione kluseczki szpinakowe z okrasą
Pierogi brokułowe z konfiturą cebulową
Suppli di riso
Krem brokułowy z jajkiem i bazylią
Parmigiana di melanzane
Wiosenna sałatka z krewetkami z dressingiem śmietanowo-jogurtowym
Quesadilla z chorizo i papryką jalapeño
Pasta il forno ( zapiekany makaron z rejonu Apulii)
Fritatta z brokułami, szynką i pomidorami
Pizza biało-czerwona
Kremowa zupa marchewkowa "po włosku"
Indyk w mleku kokosowym z duszonymi warzywami
Krokiety z jajkiem
Pieczona dorada z karmelizowaną marchewką
Jajecznica z wędzonym łososiem i koperkiem
Kurczak w pomarańczy z ryżem żurawinowym
Risotto z kalafiorem romanesco
Naleśniki z waniliowym twarogiem i dżemem
Wiosenna sałatka z kalafiorem romanesco
Pasta z tuńczykiem
Gallinella ( kurek) ze śródziemnomorska sałatką
Empanadillas z ricottą, suszonymi pomidorami i szpinakiem
Pizza idealna
Curry z indykiem i cytrynowym ryżem
Sałatka z rukoli z kurczakiem, figą i orzeszkami arachidowymi
Zielone naleśniki z kurczakiem, marynowaną gruszką i serem ricotta podane z sosem z granatu i chili
Kaszotto gryczane z roladką z udka kurczaka i sałatką z rukoli i granatu
Tosty z rukolą, serem camembert i figą
Krem z selera, jabłka i gruszki
Wołowina na ostro z puree kokosowym i salsą z mango
Pstrąg łososiowy z warzywami i cytryną
Domowe burgery i raclette
Tarta z brokułami i serem feta
Sałatka ze szpinakiem, gruszką i serem feta
Sałatka z rukoli z granatem i krewetkami w sosie cytrusowym
Roladki z podudzia z kurczaka podawane z ziemniakami w ziołach
Chutney z suszonych moreli i fig
Pieczony schab w boczku
Zupa na bazie mleka kokosowego z kurczakiem i warzywami
Indyk w zielonym curry ze smażonym makaronem chińskim
Krem z zielonej soczewicy z groszkiem ptysiowym
Udka pieczone w marynacie z tahini
Zupa krem cebulowo-czosnkowa
Roladki z podudzia kurczaka pieczone z groszkiem i pomidorami
Pieczone piersi kurczaka z cukinią i marchewką
Duszone piersi z kurczaka z ryżem, kalafiorem i fasolką szparagową
Kolorowa sałatka z dwoma serami, pestkami dyni i bazyliowym pesto
Pieczony labraks z warzywami
Naleśniki z łososiem
Leczo po studencku
Sałatka z marynowanych letnich warzyw
Sos grzybowy z młodymi ziemniakami i koperkiem
Pierogi z jagodami i serem
Pasta alla carbonara
Pasta alla gricia
Placki cukiniowo-ziemniaczane
Grillowany łosoś z sałatką brokułową
Sałatka z brokułami, ravioli i orzechami
Sałatka z serowym trio, orzechami i pesto bazyliowym
Sałatka z grillowanych warzyw z dwoma serami
Miecznik z grillowanymi warzywami i dipem ziołowym
Panzanella ( toskańska sałatka chlebowa)
Sałatka z tuńczykiem i jajkiem w koszulce
Bavette con pancetta e bontazola ( makaron bavette z boczkiem i bontazolą)
Shakshouka – jajka w ostrym sosie pomidorowym
Grillowany filet miecznika z puree ziemniaczanym i sałatką
Zapiekanka z kaszy jaglanej, szpinaku i kurczaka
Grillowane naleśniki z mortadelą i sałatą
Burger wołowy w piadinie z warzywami
Pieczony łosoś z bazyliowym pesto i batatami
Faszerowane bakłażany zapiekane z serem Taleggio
Placuszki z kaszy gryczanej i brokułów
Pierogi z kaszą gryczaną i pieczarkami
Sałatka z tortellini i rukolą
Truskawkowe risotto ze szparagami w panierce kokosowej
Tarta z fenkułem i marchewką
Salsiccia e spinaci ( biała kiełbasa ze szpinakiem)
Sałatka z rukolą i szynką parmeńską
Czarny makaron z krewetkami i groszkiem
Stek wołowy z blanszowanym szpinakiem
Tagliatelle z kurczakiem w sosie cytrynowo bazyliowym
Zapiekane naleśniki z pieczarkami
Malfatti szpinakowe z sosem pomidorowym
Sałatka z rukoli, ricotty, suszonej żurawiny i orzechów włoskich
Grillowany łosoś ze szpinakiem i pomidorami koktajlowymi
Kurek czerwony z kuskusem
Makaron z farszem
Pieczony karczek z marchewką, żurawiną i rodzynkami
Orecchiette ze szpinakiem i pancettą
Pierożki z serem i miętą polane musem truskawkowym
Wiosenna tarta na cieście francuskim z pomidorami, brokułami i szczypiorkiem
Zapiekanka ziemniaczana
Domowe wrapy z indykiem i warzywami
Pasta w kremowym sosie z pancettą
Piankowy omlet z tuńczykiem i warzywami
Sałatka z sałaty lodowej, sera feta i żurawiny
Ndundari z sosem pomidorowym i świeżą bazylią
Burrito
Salmorejo – hiszpański chłodnik pomidorowy z Jamón serrano i jajkiem na twardo
Kotlety z kaszy jaglanej z serem feta
Sałatka z rukolą, szynka dojrzewającą i serowym trio
Domowa pita z wędliną, serem i sosem pietruszkowym
Cannelloni ze szpinakiem zapiekane z sosem pomidorowym i beszamelem
Kładzione kluseczki szpinakowe z okrasą
Pierogi brokułowe z konfiturą cebulową
Suppli di riso
Krem brokułowy z jajkiem i bazylią
Parmigiana di melanzane
Wiosenna sałatka z krewetkami z dressingiem śmietanowo-jogurtowym
Quesadilla z chorizo i papryką jalapeño
Pasta il forno ( zapiekany makaron z rejonu Apulii)
Fritatta z brokułami, szynką i pomidorami
Pizza biało-czerwona
Kremowa zupa marchewkowa "po włosku"
Indyk w mleku kokosowym z duszonymi warzywami
Krokiety z jajkiem
Pieczona dorada z karmelizowaną marchewką
Jajecznica z wędzonym łososiem i koperkiem
Kurczak w pomarańczy z ryżem żurawinowym
Risotto z kalafiorem romanesco
Naleśniki z waniliowym twarogiem i dżemem
Wiosenna sałatka z kalafiorem romanesco
Pasta z tuńczykiem
Gallinella ( kurek) ze śródziemnomorska sałatką
Empanadillas z ricottą, suszonymi pomidorami i szpinakiem
Pizza idealna
Curry z indykiem i cytrynowym ryżem
Sałatka z rukoli z kurczakiem, figą i orzeszkami arachidowymi
Zielone naleśniki z kurczakiem, marynowaną gruszką i serem ricotta podane z sosem z granatu i chili
Kaszotto gryczane z roladką z udka kurczaka i sałatką z rukoli i granatu
Tosty z rukolą, serem camembert i figą
Krem z selera, jabłka i gruszki
Wołowina na ostro z puree kokosowym i salsą z mango
Pstrąg łososiowy z warzywami i cytryną
Domowe burgery i raclette
Tarta z brokułami i serem feta
Sałatka ze szpinakiem, gruszką i serem feta
Sałatka z rukoli z granatem i krewetkami w sosie cytrusowym
Roladki z podudzia z kurczaka podawane z ziemniakami w ziołach
Chutney z suszonych moreli i fig
Pieczony schab w boczku
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz