Przystawki na zimno i na ciepło




Chleb pszenno żytni z płatkami owsianymi, otrębami i makiem




Chipsy z warzyw

Zupa krem z marchewki z mleczną pianką i szczypiorkiem

Sałatka ze szpinaku i botwinki z szynką dojrzewającą i serem mozzarella

Sushi

Łosoś w migdałach

Tapenada z czarnych oliwek

Sałatka z marynowanych letnich warzyw

Kolorowa sałatka z dwoma serami, pestkami dyni i bazyliowym pesto

Sałatka z brokułami, ravioli i orzechami

Sałatka z serowym trio, orzechami i pesto bazyliowym

Sałatka z grillowanych warzyw z dwoma serami

Sałatka z tortellini i rukolą

Sałatka z rukolą i szynką parmeńską

Panzanella ( toskańska sałatka chlebowa)

Sałatka z tuńczykiem i jajkiem w koszulce

Domowe wrapy z indykiem i warzywami

Sałatka z rukoli, ricotty, suszonej żurawiny i orzechów włoskich

Salmorejo – hiszpański chłodnik pomidorowy z Jamón serrano i jajkiem na twardo

Sałatka z rukolą, szynka dojrzewającą i serowym trio

Domowa pita z wędliną, warzywami i sosem pietruszkowym

Suppli di riso

Sałatka z rukoli z kurczakiem, figą i orzeszkami arachidowymi

Tosty z z rukolą, serem camembert i figą

Chutney z suszonych moreli i fig

Sałatka z rukolą, granatem i krewetkami w sosie cytrusowym

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz